Vuosi 2022

Nyt on taas aika muistella kulunutta vuotta. ūüôā

Koronaepidemia on siirtynyt taka-alalle, mutta KOTA ry:ssä eletään yhä muutoksen aikoja. Hankerahoituksemme loppui keväällä, mutta koska olemme halunneet jatkaa tuloksellista toimintaamme on rahoitus mietitty uusiksi. Tässä kohtaa suuri kiitos Petreliuksen säätiölle! Keväällä saamallamme avustuksella kerhotoiminta jatkui keskeytyksettä vuoden loppuun saakka. Sjuende Mars Fondenilta saamallamme avustuksella pystyimme taas toteuttamaan kokeilun seikkailukasvatuksellisen ryhmätoiminnan yhdistämisestä perusopetukseen valmistavaan opetukseen. Kiitos! Tästä yhteistyöstä lisää myöhemmin.

Toiminta on siis keskittynyt tänäkin vuonna kerhotoimintaamme. Pienryhmissä on lukuvuonna 2022-2023 yhteensä nelisenkymmentä lasta neljästä eri koulusta. Tällä viikolla kerhotoiminta jää tauolle koulujen lomien ajaksi.

Kerhotoimintamme on sekä lasten, huoltajien että opettajien suuresti arvostama toimintamalli. Uskomme toiminnalle olevan tarvetta ja haimme toukokuussa STEA:n kohdennettua toiminta-avustusta sen jatkamiseksi ja levittämiseksi. Joulukuun alussa saimme tietää, että hakemaamme avustusta ehdotetaan myönnettäväksi! Toiminta oli ehdotuksen mukaan STEA:n strategian mukaista ja toimintasuunnitelma hyvä. Mahtava uutinen!

Hanketoiminnan lis√§ksi olemme tehneet t√§n√§ vuonna yhteisty√∂t√§ mm. VSLJ:n Linkki-toiminnan, Allergia-, Iho- ja Astmaliiton sek√§ EHJ√Ą ry:n kanssa. Olemme my√∂s mukana Is√§t ja pojat puussa-toiminnan ja Lapset ovat t√§rkeit√§-hankkeen ohjausryhmiss√§.

KOTA ry kiittää yhteistyöstä ja toivottaa kaikille hyvää joulunaikaa, lomaa ja vuodenvaihdetta! Tammikuussa jatketaan!