Neljäs kerhovuosi

Lapset kävelevät keväisessä metsässä reput selässään.

Neljäs lukuvuosi KOTA-kerhoja on nyt takanapäin ja kerholaiset lähetetty kesäloman viettoon. Syksyllä tavataan vielä kerran ja kysellään kaikkien kuulumiset.

Varsinainen hanketoiminta on päättynyt, mutta kehitetyn toimintamallin toteutukselle ja laajentamiselle haetaan parhaillaan rahoitusta. Jatkorahoitus vuodesta 2023 eteenpäin selviää loppuvuonna. Tuleva syksy taas toteutuu Petreliuksen säätiön avustuksella. Toiminta on ollut huoltajien ja luokanopettajien mukaan hyvin merkityksellistä ja aika suotuisaa pienryhmille ja lähiluonnossa tapahtuvalle ulkotoiminnalle.

Viimeisissä tapaamisissa kerätyn palautteen mukaan kerhoissa on ollut hauskaa ja turvallista ja lapset ovat kokeneet olleensa osa ryhmää. Puolet on saanut uusia kavereita ja yli puolet uusia ideoita mitä tehdä vapaa-ajalla. Lukuvuotta värittivät koronaepidemia ja Ukrainan sota, mutta myös uuden toimintasisällön testaaminen yhdessä lasten kanssa. Myös ohjaajilla on ollut hauskaa ja olemme saaneet jälleen kerran tutustua ihaniin lapsiin.

 

Kiitos kuluneesta lukuvuodesta. Lapset ovat jälleen olleet innokkaan sitoutuneita järjestämäänne toimintaan. KOTA-kerholla on ehdottomasti paikkansa lasten kasvun ja kehityksen tukemisessa.

(kerholaisen opettaja)

Kota-kerho on mennyt kaiken tekemisen edelle lapseni arjessa! Odottaa innolla Kotaan pääsyä ja kertoo aina innoissaan mitä on tehty. Vanhemman näkökulmasta on ihanaa kun olette olleet ulkona säällä kuin säällä, myös lapseni on tykännyt. Toivottavasti syksyllä jatkuisi taas tämä toiminta!

(kerholaisen vanhempi)

Kiitos kivasta kerhosta.

(kerholainen)

 

Heinäkuun kotalaiset lomailevat, mutta elokuussa jatketaan leirikoulujen ja uusien kerhojen merkeissä. 🙂

Toivomme kaikille kauniita kesäpäiviä ja virkistäviä retkiä Suomen luonnossa!